Luovutusikäiset !!

Aika on vierähtänyt ja Kirpun ja Unon vauvat täyttivät jo 10 vkoa. Aika on mennyt niinkin nopeasti, että päivitän ensimmäistä kertaa uutiset. Samoin pennut tuli vasta tänään listoille. Myymättä on ruskekilppari bicolor PörröLiinu ja sijoitusperhettä hakeva punatabby JöröJukka. Ovat hyvät kaverukset ja toiveissa olisi löytää heille yhteinen koti. PörröLiinu on nimensä mukaan pörröisin tytöistä ja hellyyttelynimenä siihen perään Liinu . JöröJukka, hänestä tulee isokokoinen nallekarhu.

Käy katsomassa pari videota pennuista täältä Devon Rex

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s