Pentukoppa

 

Kasvattaja toimii jokaisen kissalaan syntyneen pennun edunvalvojana. Pennut myydään yhteistuumin ostajan kanssa pohtien pennun ja tulevien omistajien tarpeet, puitteet ja ruokakunta huomioon ottaen.

Etsiessäsi pentua lähesty asiaa avoimin mielin ja luota kasvattajaasi. Kasvattaja pyrkii kartoittamaan kaikki asiat mitkä vaikuttavat onnelliseen lopputulokseen. Pennun väri tai sukupuoli ovat monesti harhaanjohtavia seikkoja kun etsitään sydänystävää tai sitä täydentävää palasta ruokakuntaan.

Alla olevasta linkistä voit lukea Kissaliiton julkaisemaa kissanomistajan opasta, josta saat tietoa, ajatuksia ja pohdittavaa tehdessäsi päätöstä pennunostosta. Kotiinne muuttava pentu on täysivaltainen perheenjäsen. Pentu kasvaa aikuiseksi, muttei koskaan muuta pois kotoa. Uusi perheenjäsen käyttää kukkaroasi yhtä huoletta kun lapsetkin. Harkittu pentu on uskollinen ystävä, tuoden onnea ja seuraa pettämättä luottamusta, vuosiksi eteenpäin.

Kattimäen kissalalla on tila vuokrattavaksi jos jatkossa tarvitsee laadukasta hoitopaikkaa kaksijalkaisten omien lomien ajaksi. Katso kohta  lomahoito.

PENTUKOPASSA ON ESITELTY KAIKKI PENTUEET, JOTKA REKISTERÖIDÄÄN KATTIMÄEN KISSALAN NIMIIN. OSA PENTUEISTA ON SIJOITUSPENTUEITA TAI KISSALASTA OSTETTUJEN PENTUJEN OMIA PENTUEITA !!

Kissanomistajan opas

Miksi rotukissa maksaa ?

https://www.kissanrokotus.fi/

www.turvasiru.fi

Opas onnelliseen pentuarkeen

http://www.kissaliitto.fi/site/media/2017/04/Hyvinvointi-ja-tehtailu.pdf


DEVON REX PENTUJA SYNTYNYT. PÄÄSET KATSOMAAN NIITÄ TÄSTÄ LINKISTÄ. Devon Rex

KUVIA EDELLISISTÄ PENTUEISTA:

Rauhan pennut / Omistaja Terhi Alastalo

VANILLAN PENNUT / Omistaja Pirkko Tynni:

Vanilla ja pikkuinen 23.9.2018

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

oznor

Pesueen iskänä Birrelin Booris, sininaamio

IMG_4780 (2)

Vanillan äiti Ann-Elisabeth`s Enna

ELLI MUMMO KOTISIVUILLE

Vanillan puolisisko ja Rauhan äiti Kattimäen Elli

 

KUVIA EDELLISISTÄ PENTUEISTA

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Kuvat Vappuna 1.5.17